RETURER OCH BYTEN

VILL DU RETURNERA ELLER BYTA PRODUKTER
Du har rätt att returnera produkter till oss inom 30 dagar efter mottagandet av din beställning. Plaggen måste returneras i originalskick med alla taggar/etiketter intakta. OBSERVERA: Underkläder betraktas som "hygienprodukter". Vi accepterar därför inga returer av underkläder om förpackningen är öppnad/bruten - oavsett om de är provade eller inte.

FÖR ATT PÅBÖRJA EN RETUR

Ifall du vill returnera så kan du välja att använda retursedeln som kom med din beställning (DHL). Ifall du beställt via budbee så bokar du returen och upphämtning av paketet via länken du fick av budbee i samband med din beställning. Notera att vi ej erbjuder fria returer. Vi drar av kostnaden för returen, 75 kr, från det belopp som återbetalas till dig 2-5 dagar efter att vi har mottagit din retur. 

BYTEN

Ifall du vill byta till annan produkt, storlek eller färg så behöver du lägga en ny order på vår hemsida.

SKADADE ELLER FELAKTIGA VAROR
Om din leverans innehåller skadade eller felaktiga produkter, så ber vi dig kontakt support@breadandboxers.com snarast möjligt. Ange alltid ditt ordernummer och bifoga bildbevis på den defekta varan. Vi kommer att göra allt vi kan för att hitta en snabb lösning och kompenserar dig för eventuella fraktkostnader.

Info

Kontakt

Bread & Boxers
Stora Gråmunkegränd 3
111 27 Stockholm
Sweden

support@breadandboxers.com

Sociala medier